Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını sigara içerken görmek

Rüyada babasını sigara içerken görmek

Rüyada babasını sigara içerken görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasını sigara içerken gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız.

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine inanılır.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada babayı sigara içerken görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, şan şöhret kazanacağına tabir olunur.

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasını sigara içerken görmek hep yerinde sayacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına yorulur.

Rüyada babanı sigara içerken görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada babasının sigara içtiğini görmek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, yaşadığı zor günlerin biteceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına işarettir.

Rüyada ölen birini sigara içerken görmek hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments