Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada babasının sigara içtiğini görmek toparlanacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş babayı sigara içerken görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kötü halin son bulacağına yorulur.

Rüyada babayı sigara içerken görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına işarettir.

Rüyada sigara içerken babaya yakalanmak aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına delalet eder.

Rüyada babasını sigara içerken görmek rahata ereceğine, ferahlayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine işaret eder.

Rüyada babanı sigara içerken görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada babanın sigara içtiğini görmek kazancın yetmez olacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına inanılır.

Rüyada sigara içmemek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, zamanının boşa gideceğine, onu uyaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments