Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan yılanlar görmek

Rüyada uçan yılanlar görmek

Rüyada uçan yılanlar görmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, sorunlu bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan yılanlar gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantre sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada yılanın uçmasını görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada uçan sarı yılan görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan beyaz yılan görmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil uçan yılan görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan yılanlar görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına yorulur.

Rüyada yılanın uçtuğunu görmek beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, işlerinin bir anda bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan siyah yılan görmek büyük üzüntüler olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, insanları kandıracağına işarettir.

Rüyada yılan uçtuğunu görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments