Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil uçan yılan görmek

Rüyada yeşil uçan yılan görmek

Rüyada yeşil uçan yılan görmek hata yapılacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil uçan yılan gördüyseniz:

  • Duygularınız doğru yönde ilerlemenize engel olabilir, buna izin vermeyin.

Rüyada yeşil uçan yılan görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına rivayet eder.

Rüyada büyük uçan yılan görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, gelişim içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan yılan öldürmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın uçması görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçan siyah yılan görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kişiye hep umut olacağına yorulur.

Rüyada yılanın uçtuğunu görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada uçan yılanlar görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, maddi zarara uğrayacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments