Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın uçmasını görmek

Rüyada yılanın uçmasını görmek

Rüyada yılanın uçmasını görmek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza delalettir.

Rüyada yılanın uçmasını gördüyseniz:

  • İlerlemek akşam saatlerine göre daha kolay olabilir.

Rüyada uçan beyaz yılan görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil uçan yılan görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan yılanlar görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan yılan öldürmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Rüyada yılanın uçmasını görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, gücünün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın uçtuğunu görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada yılanın uçması görmek satışların düşeceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments