Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan sarı yılan görmek

Rüyada uçan sarı yılan görmek

Rüyada uçan sarı yılan görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, anne baba duasının alınacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, prestij kaybı yaşanacağına, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine yorulur.

Rüyada uçan sarı yılan gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, yatırım, düzenleme ya da planlamada meydana gelecek değişiklikler sizin yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada uçan sarı yılan görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan siyah yılan görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz yılan görmek evlatların hayırsız çıkacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın uçtuğunu görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yılanın uçmasını görmek birikmiş parasının olacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine işarettir.

Rüyada büyük uçan yılan görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, ömrünün de uzun olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine inanılır.

Rüyada uçan yılan öldürmek rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, çok zor durumlara düşeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada uçan yılanlar görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments