Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan beyaz yılan görmek

Rüyada uçan beyaz yılan görmek

Rüyada uçan beyaz yılan görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, umutların biteceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, sevdiği insanların olacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, şansının yaver gideceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz yılan gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmalısınız.

Rüyada uçan beyaz yılan görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalettir.

Rüyada büyük uçan yılan görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, işlerine dört elle sarılacağına delalettir.

Rüyada yılanın uçması görmek dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan siyah yılan görmek saygısını toplayacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına yorulur.

Rüyada yılanın uçtuğunu görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada uçan sarı yılan görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize alamet eder.

Rüyada uçan yılanlar görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments