Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan uçtuğunu görmek

Rüyada yılan uçtuğunu görmek

Rüyada yılan uçtuğunu görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan uçtuğunu gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Rüyada yılanın uçması görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük uçan yılan görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, güven kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz yılan görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya alamet eder.

Rüyada yeşil uçan yılan görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada yılanın uçtuğunu görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine alamet eder.

Rüyada yılan uçtuğunu görmek büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine inanılır.

Rüyada uçan yılan öldürmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments