Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan siyah yılan görmek

Rüyada uçan siyah yılan görmek

Rüyada uçan siyah yılan görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, onu uyaracağına, ortalığın karışacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada uçan siyah yılan gördüyseniz:

  • Anlaşmalar ya da pazarlıklar yapabilirsiniz.

Rüyada uçan siyah yılan görmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine delalet eder.

Rüyada uçan siyah at görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah uçan böcek görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah uçan at görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada yılanın uçması görmek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan beyaz yılan görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, hastalıklarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada uçan yılan öldürmek tövbelerinin kabul olacağına, işlerinin çok iyi olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments