Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın uçtuğunu görmek

Rüyada yılanın uçtuğunu görmek

Rüyada yılanın uçtuğunu görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, hanesine güneş doğacağına, mutluluktan havalara uçacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ortamlara girebilirsiniz.

Rüyada büyük uçan yılan görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada yılanın uçmasını görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına işarettir.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada uçan yılanlar görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada uçan sarı yılan görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan siyah yılan görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın uçması görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın uçtuğunu görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments