Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan yılan öldürmek

Rüyada uçan yılan öldürmek

Rüyada uçan yılan öldürmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, daha sonra işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada uçan yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya değişikliklere göre plan yapılması gerekebilir.

Rüyada uçan yılan öldürmek ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına yorulur.

Rüyada uçan siyah yılan görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Rüyada yeşil uçan yılan görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada büyük uçan yılan görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine inanılır.

Rüyada uçan beyaz yılan görmek mutlu günlerin yaşanacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın uçtuğunu görmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan uçtuğunu görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, kişiye hep umut olacağına, geçiminin güçleşeceğine işarettir.

Rüyada uçan yılanlar görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments