Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük uçan yılan görmek

Rüyada büyük uçan yılan görmek

Rüyada büyük uçan yılan görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük uçan yılan gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü olanlardan çabuk etkileniyorsunuz.

Rüyada büyük uçan yılan görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada uçan büyük böcek görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan büyük kuşlar görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük uçan balık görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, ailesini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük uçan böcek görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük uçan balon görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada uçan büyük balık görmek aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük uçurtma görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments