Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarasa saldırısına uğramak

Rüyada yarasa saldırısına uğramak

Rüyada yarasa saldırısına uğramak ayağa kalkacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, iyileşme göstereceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Belli ilişki, iş birliği, plan veya işler konunda seçimler yapmanız, aynı zamanda, aslında başarılı olamayacak ya da beli bir noktada dağılma ihtimali olan konulara onay vermeniz veya kendinizi bağlamanız anlamına geliyor olabilir.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak kazançsız işler peşinde olmaya, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi yarasa görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarasa görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük yarasa görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan yarasa görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada gündüz yarasa görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada eve yarasa girdiğini görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, hile ile mal elde edeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada fare ve yarasa görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments