Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yarasa görmek

Rüyada ölü yarasa görmek

Rüyada ölü yarasa görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, ailenin büyüyeceğine, adeta havalara uçacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü yarasa gördüyseniz:

  • Bazı konularda sıkıntılarınız varsa, dile getirmemenizde fayda var.

Rüyada ölü yarasa görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kahverengi yarasa görmek maddi gücünün artacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yarasa tarafından ısırılmak hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet eder.

Rüyada yarasa öldürmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada yarasa yavrusu görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük yarasa görmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru yarasa görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments