Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ve yarasa görmek

Rüyada köpek ve yarasa görmek

Rüyada köpek ve yarasa görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, para ve zaman ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada köpek ve yarasa gördüyseniz:

  • Kontrolümüz dışındaki olaylar kaygı yaratabilir.

Rüyada köpek ve yarasa görmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil yarasa görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarasa görmek uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan yarasalar görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarasa öldürmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, kederinin dağılacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş yarasa görmek duyguların karşılık bulacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada yavru yarasa görmek dirliğin bozulabileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments