Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı yarasa görmek

Rüyada kırmızı yarasa görmek

Rüyada kırmızı yarasa görmek uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı yarasa gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmalı, biraz da kendinizi düşünmelisiniz.

Rüyada kırmızı yarasa görmek helal kazanç elde edeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işarettir.

Rüyada gündüz yarasa görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hastalıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde yarasa görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük yarasa görmek yeni kararlar alınacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş yarasa görmek ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada eve yarasa girdiğini görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına delalettir.

Rüyada yarasa ısırması görmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments