Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşan yarasa görmek

Rüyada konuşan yarasa görmek

Rüyada konuşan yarasa görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, huzursuzlukların son bulacağına, modern insanlarla tanışılacağına işarettir.

Rüyada konuşan yarasa gördüyseniz:

  • Size önemli bir nasihat verilecek.

Rüyada konuşan yarasa görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada yarasa görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde yarasa görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada uçan yarasa görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yarasa görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde yarasa görmek çok üzüntü yaşayacağına, mutluluğunun katlanacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada mor yarasa görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada uçan yarasalar görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments