Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yarasa görmek

Rüyada kara yarasa görmek

Rüyada kara yarasa görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, kafasını toparlayamayacağına, dedikoduya, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada kara yarasa gördüyseniz:

  • Şu an için daha iyi bir fikriniz olmasa da, boşa çıkan zaman daha iyi değerlendirebilir.

Rüyada kara yarasa görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş yarasa görmek hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada yarasa görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine işarettir.

Rüyada büyük yarasa görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor yarasa görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve yarasa girdiğini görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına işarettir.

Rüyada pişmiş yarasa görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yavru yarasa görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, günahtan temizlenmeye işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments