Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan tavuk görmek

Rüyada uçan tavuk görmek

Rüyada uçan tavuk görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, ister istemez çok üzüleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına delalet eder.

Rüyada uçan tavuk gördüyseniz:

  • Beklenmedik bir olay ya da değişiklik yararınıza sonuçlar oluşturabilir.

Rüyada tavuk uçtuğunu görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada uçan tavuk görmek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun uçtuğunu görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret eder.

Rüyada yüzülmüş tavuk görmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, bununla yüceleceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk kafası görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada tavuk parçaladığını görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk bakmak insanlarla karşı karşıya geleceğine, sıkıntılarından arınacağına, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fts

Rüyamda tavukları kümese koyuyorduk annemle içinden siyah genç bir tavuk uçtu ben de baya zipladim tutmak için tutar gibi oldum ama çok kararlı bir şekilde uctu