Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzülmüş tavuk görmek

Rüyada yüzülmüş tavuk görmek

Rüyada yüzülmüş tavuk görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada yüzülmüş tavuk gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşabilir, birlikte zaman geçirmekten hoşlandığınız kişileri ziyaret edebilir, yolculuk yapabilir veya bir topluluk aktivitesine dahil olmanızı sağlayabilecek planlar yapabilirsiniz.

Rüyada yüzülmüş tavuk görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada derisi yüzülmüş tavuk görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, muradınıza ereceğinize delalettir.

Rüyada yüzen tavuk görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada tuvalette tavuk görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, rahatının yerine geleceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı tavuk görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk kurtarmak mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada et tavuk yemek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, üstün başarılar alacağına tabir olunur.

Rüyada tavuğu tutmak büyük bir projeye girileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments