Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk uçtuğunu görmek

Rüyada tavuk uçtuğunu görmek

Rüyada tavuk uçtuğunu görmek çok sıkıntı çekeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yalnız kalınacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalettir.

Rüyada tavuk uçtuğunu gördüyseniz:

  • Anlamadığınız şeyleri sormalısınız.

Rüyada tavuk uçtuğunu görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada uçan tavuk görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada tavuğun uçtuğunu görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü tavuklar görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine yorulmaktadır.

Rüyada haşlama tavuk görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına alamet eder.

Rüyada ızgara tavuk görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada köpek ve tavuk görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, kısmetlerin azalacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette tavuk görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, umutlarının tazeleneceğine, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments