Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk tüyü temizlemek

Rüyada tavuk tüyü temizlemek

Rüyada tavuk tüyü temizlemek muradın olacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, canını sıkılacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, işsizseniz işe gireceğinize alamet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Rüyada tavuk tüyü temizlemek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü yolmak yarınlarına inanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk tüylerini yolmak işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine tabir olunur.

Rüyada tavuğun tüylerini yolmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk tüyü görmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tavuk tüyü görmek onları okula göndereceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüylü tavuk görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada tüyü yolunmuş tavuk görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments