Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuğun uçtuğunu görmek

Rüyada tavuğun uçtuğunu görmek

Rüyada tavuğun uçtuğunu görmek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hatalarını düzelteceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tavuğun uçtuğunu gördüyseniz:

  • En umulmadık şeylerin olması bile mümkündür.

Rüyada tavuk uçtuğunu görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan tavuk görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, eskisinden de iyi olacağına işarettir.

Rüyada tavuğun uçtuğunu görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına işarettir.

Rüyada tavuk pisliği temizlemek kaybetmeyi göze alamayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavuk ikram etmek karanlığın biteceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tavuk boğmak kazancın yar yarıya düşeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış tavuk yediğini görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, mutlu günler göreceğine, işlerinin istediği gibi olacağına tabir olunur.

Rüyada konuşan tavuk görmek yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments