Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk bakmak

Rüyada tavuk bakmak

Rüyada tavuk bakmak insan sevindireceğine, dua alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, yükseldikçe yükseleceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına alamet eder.

Rüyada tavuk bakmak gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmaya veya alışverişler esnasında kar elde etmeye odaklanmalısınız.

Rüyada tavuk bakmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine delalet eder.

Rüyada mezarda tavuk görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına alamet eder.

Rüyada ekmek arası tavuk döner yemek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına inanılır.

Rüyada tavuğun derisini soymak güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada tavuk beslemek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına delalettir.

Rüyada bozulmuş tavuk eti görmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tavuğun yumurtladığını görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments