Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk kafası görmek

Rüyada tavuk kafası görmek

Rüyada tavuk kafası görmek belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, başa iş açacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, yeni denemelerde bulunacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk kafası gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren önemli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada tavuk kafasını koparmak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, imkânlarının çoğalacağına, takdir edileceği işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk kafası görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, sürekli ağlamaklı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk kafası koparmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada kafasız tavuk görmek sevdiği kişilere kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuğun kafasını koparmak rahatın kaçacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada kafası kopmuş tavuk görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, çok para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavuk sesi duymak maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Rüyada pilav ve tavuk yemek mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments