Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tavuk parçaladığını görmek

Rüyada tavuk parçaladığını görmek

Rüyada tavuk parçaladığını görmek rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavuk parçaladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin abartılı tavırları ya da aşırı tepkileri gereksiz zaman kaybı anlamına gelebilir.

Rüyada tavuk parçaladığını görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada köpeğin kediyi parçaladığını görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yılan parçaladığını görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulur.

Rüyada et parçaladığını görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin parçaladığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada çiğ et parçaladığını görmek kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet eder.

Rüyada yılanı parçaladığını görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aslanın parçaladığını görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments