Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan şemsiye görmek

Rüyada uçan şemsiye görmek

Rüyada uçan şemsiye görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, pek çok olumlu gelişmelere, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan şemsiye gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite göstereceksiniz.

Rüyada uçan şemsiye görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Rüyada pazar şemsiyesi görmek hastaysa şifa bulacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük şemsiye görmek duaların kabul göreceğine, işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada şemsiyeyi kırmak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine yorulur.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada şemsiye hediye almak kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye satın almak esenlik bulup, hafifleyeceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments