Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiye satın almak

Rüyada şemsiye satın almak

Rüyada şemsiye satın almak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada şemsiye satın almak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Rüyada şemsiye satın aldığını görmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına delalettir.

Rüyada şemsiye satın almak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı şemsiye satın almak her daim bereketli işler yapacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak mal kayıpları da yaşayacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada şemsiyeyi kaybetmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına rivayet eder.

Rüyada kırık şemsiye görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur ve şemsiye görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapalı şemsiye görmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments