Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şemsiyeyi kırmak

Rüyada şemsiyeyi kırmak

Rüyada şemsiyeyi kırmak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, muradına ereceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına inanılır.

Rüyada şemsiyeyi kırmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri etkilemek için para harcama eğiliminiz artıyor olabilir.

Rüyada şemsiyeyi kırmak geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiye kırmak büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, ekmek bulamayacağına inanılır.

Rüyada şemsiye altına girmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şemsiyeyi unutmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir şemsiye görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada güneşli havada şemsiye görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mor renkli şemsiye görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe şemsiye almak elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments