Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, yardımın alınacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak gördüyseniz:

  • Yakın bir zamanda çok önemli bir görüşme yapmanız olasıdır.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, kırılan kalbin onarılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine inanılır.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı şemsiye açmak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada şemsiye açmak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evde şemsiye açmak kötü günleri arkasında bırakacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, günahların da affolacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur ve şemsiye görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur şemsiye görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalet eder.

Rüyada yağmurda şemsiye görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments