Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazar şemsiyesi görmek

Rüyada pazar şemsiyesi görmek

Rüyada pazar şemsiyesi görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada pazar şemsiyesi gördüyseniz:

  • Tatmin edilmesi zor kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada pazar şemsiyesi görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ters dönmüş şemsiye görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiyenin kırıldığını görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye şemsiye vermek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, zenginliğinin süreceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk şemsiye görmek köşeye sıkıştıracağına, takdir toplayacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada şemsiye hediye almak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış şemsiye görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments