Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan papağan görmek

Rüyada uçan papağan görmek

Rüyada uçan papağan görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan papağan gördüyseniz:

  • Dedikodular ya da şikayetler başlamadan önce ortamın netleşmesi gerekiyor.

Rüyada papağan uçurmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına inanılır.

Rüyada uçan papağan görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve papağan görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada papağan kuşu görmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Rüyada kedi ve papağan görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına tabir olunur.

Rüyada papağanlar görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, yoksulluğa, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil papağan görmek hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments