Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada papağanın uçtuğunu görmek

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, hem eğleneceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, fakirlikten kurtulacağına, büyük atılımların yapılacağına yorulur.

Rüyada papağanın uçtuğunu gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerin soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada papağan uçurmak zorluğa ve darlığa düşeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, borcunu ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada uçan papağan görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine inanılır.

Rüyada papağanın uçtuğunu görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan yavrusu görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada sultan papağanı görmek dertlerinin biteceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada papağan konuşmak yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık papağan görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine delalettir.

Rüyada papağan ısırdığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments