Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melekleri uçarken görmek

Rüyada melekleri uçarken görmek

Rüyada melekleri uçarken görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada melekleri uçarken gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Rüyada melekleri uçarken görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini uçarken görmek yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçarak kaybolmak aksiliklerin aşılacağına, yılmayacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada uçarak inmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına alamet eder.

Rüyada arabayı uçarken görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada uçarak yere inmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Rüyada kendini gökyüzünde uçarken görmek yıkılacağına, üzüleceğine, onlarla ayrı düşeceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada birinden uçarak kaçmak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments