Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kurbağa görmek

Rüyada uçan kurbağa görmek

Rüyada uçan kurbağa görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, layık olduklarına sahip olacağına, ekmeğinin verimli olacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kötü düşmana rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kurbağa gördüyseniz:

  • Seçim yaparken veya belli anlaşmalar esnasında ne bildiğinize odaklanmalısınız.

Rüyada uçan kurbağa görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına yorulur.

Rüyada ölmüş kurbağa görmek işe zorla gidip geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sıçrayan kurbağa görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, kafasını toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada ölü kurbağalar görmek hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, maddi gücünün de daimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada üstünde kurbağa görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, bunalıma düşeceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına yorulur.

Rüyada su ve kurbağa görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments