Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıçrayan kurbağa görmek

Rüyada sıçrayan kurbağa görmek

Rüyada sıçrayan kurbağa görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, huzurlu günler görüleceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıçrayan kurbağa gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerin, romantik gelişmelerin veya yeni aşkların ön plana çıktığı bir aya başlıyorsunuz.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evde büyük kurbağa görmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kişinin yasa düşeceğine alamet eder.

Rüyada üstünde kurbağa görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kurbağa yakalamak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, fesada bulaşacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına delalet eder.

Rüyada zehirli kurbağa görmek amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, parasını ve işini kaybedeceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, arzularına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kurbağa görmek hayırlı işler yapacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına işaret eder.

Rüyada kurbağa topluluğu görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments