Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlanıp uçtuğunu görmek

Rüyada kanatlanıp uçtuğunu görmek

Rüyada kanatlanıp uçtuğunu görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada kanatlanıp uçtuğunu gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk veya yaratıcı sohbet ya da kurslar, bazı alanlarda kendi modanızı oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada kanatlarla uçtuğunu görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalet eder.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan kanatlı at görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayırlı haberlere inanılır.

Rüyada kanatlanıp uçtuğunu görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı uçan at görmek büyük özgüven kazanacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments