Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek

Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek

Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, hidayete erip huzuru bulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kanatsız uçtuğunu gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp geleceğe odaklanmalısınız.

Rüyada kanatlı uçan at görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, kazancının artacağına,, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işaret eder.

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek hayattan daha zevk alacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, prestij sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada uçan kanatlı at görmek gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine işarettir.

Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işarettir.

Rüyada kanatlarla uçtuğunu görmek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlanıp uçtuğunu görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, Allah katında güzel mükafatlar almasına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments