Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlarla uçtuğunu görmek

Rüyada kanatlarla uçtuğunu görmek

Rüyada kanatlarla uçtuğunu görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, makam ve rızık sağlayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına yorulur.

Rüyada kanatlarla uçtuğunu gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bilgiler alacaksınız.

Rüyada uçan kanatlı at görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı uçan at görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına delalettir.

Rüyada kanatlarla uçtuğunu görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek kolaylık elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kanatlanıp uçtuğunu görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, halsizleşeceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına inanılır.

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, büyük başarılara imza atacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments