Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek bol kazanç elde edileceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, darlığa düşeceğine, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanat takıp uçtuğunu gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada kanat takıp uçtuğunu görmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına işarettir.

Rüyada kanat takıp uçmak silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, zorlukların son bulacağına inanılır.

Rüyada uçan beyaz kanatlı at görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya işaret eder.

Rüyada kanatlı uçan at görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada uçan kanatlı at görmek hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada uçan kanatlı beyaz at görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlarla uçtuğunu görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanatsız uçtuğunu görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments