Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kanarya görmek

Rüyada uçan kanarya görmek

Rüyada uçan kanarya görmek işi ile gündeme geleceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalettir.

Rüyada uçan kanarya gördüyseniz:

  • Belli değişiklikleri açıkça uygulamaya koymanız engeller ya da baskılarla karşılaşmanıza neden olabilir.

Rüyada uçan kanarya görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş kanarya görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yeni bir semte taşınılacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu ve kanarya görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, riske atılacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kanarya görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kanarya görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öten kanarya görmek kazanç kapılarının kapanacağına, daha rahat para kazanacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret eder.

Rüyada kanaryayı kafese koymak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki kanarya görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments