Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki kanarya görmek

Rüyada iki kanarya görmek

Rüyada iki kanarya görmek çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada iki kanarya gördüyseniz:

  • İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Rüyada ölmüş kanarya görmek çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, refah içinde yaşayacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada iki kanarya görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çok hayırlı şeylere, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine işaret eder.

Rüyada öten kanarya görmek işinden uzaklaşacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kanarya görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada kanarya yakaladığını görmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, prestij sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli kanarya görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kanarya görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kanarya yakalamak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments