Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el feneri görmek

Rüyada el feneri görmek

Rüyada el feneri görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, haram mala, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada el feneri gördüyseniz:

  • Herşeyden önce, dostluklarınızdan çok önemli faydalar sağlayabilirsiniz.

Rüyada elinde fener görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada el feneri almak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada el feneri yakmak yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada el feneri görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada fenerbahçe forması görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada fener ışığı görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fener balığı görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işaret eder.

Rüyada yanan fener görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments