Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, yeni bir adım atılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Sizden ilgi göremediği için şikayetçi olan kişiler var.

Rüyada birini boğarak öldürmeye çalışmak sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı boğarak öldürmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyi boğarak öldürmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada birini suda boğarak öldürmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğarak köpek öldürmek sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına yorulur.

Rüyada boğarak yılan öldürmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada birini boğarak öldürmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada boğa öldürmek edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments