Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızgın bir boğa görmek

Rüyada kızgın bir boğa görmek

Rüyada kızgın bir boğa görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, mallarının artacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına delalet eder.

Rüyada kızgın bir boğa gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Rüyada kızgın boğa görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işaret eder.

Rüyada kızgın siyah boğa görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada kızgın bir boğa görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızgın boğa tarafından kovalanmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızgın kedi görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babasını kızgın görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, huzurlu günler geçirileceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Rüyada ölen babayı kızgın görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada kızgın lav görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments