Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan balonla gezmek

Rüyada uçan balonla gezmek

Rüyada uçan balonla gezmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, böylece kendine güveneceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına yorulur.

Rüyada uçan balonla gezmek gördüyseniz:

  • birkaç iyi söz kalbinizi hoplatabilir.

Rüyada uçan balonla gezmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada balonla gezmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine delalettir.

Rüyada uçan beyaz balon görmek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine işarettir.

Rüyada mavi uçan balon görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan balon tutmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan balondan düşmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek insanlara iş öğreteceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada uçan balon görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, doğru olanı seçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments