Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan balon görmek

Rüyada uçan balon görmek

Rüyada uçan balon görmek zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, yüksek tahsil yapacağına, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, mal edineceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada uçan balon gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Rüyada uçan balonla gezmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına tabir olunur.

Rüyada mavi uçan balon görmek güzel bir evliliğe, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, önündeki engellerin ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada uçan balona binmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada balon uçtuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, işlerin çığırından çıkacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada renkli uçan balon görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada balonların uçtuğunu görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, kurtuluşu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz balon görmek ihanet göreceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne balon uçurmak bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments