Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi uçan balon görmek

Rüyada mavi uçan balon görmek

Rüyada mavi uçan balon görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, hem ün sahibi olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, korkularının sona ereceğine yorulur.

Rüyada mavi uçan balon gördüyseniz:

  • İyi fikirleri çabuk harcama eğilimi yüksek, kalıcı düşünmekte faydalı olabilir.

Rüyada mavi uçan balon görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada balon uçtuğunu görmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uçan balon görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada balonun uçtuğunu görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan balona binmek yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, tecrübelerini aktaracağına alamet eder.

Rüyada balon uçurmak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balonların uçtuğunu görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına rivayet eder.

Rüyada rengarenk uçan balon görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments