Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan beyaz balon görmek

Rüyada uçan beyaz balon görmek

Rüyada uçan beyaz balon görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, koltuğunun da yükseleceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan beyaz balon gördüyseniz:

  • Bazı olay veya düzenlemelerin asla değişmeyeceğini veya bazı şeyleri bir araya gelemeyeceğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada uçan beyaz balon görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz balon uçurmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalet eder.

Rüyada uçan balondan düşmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine inanılır.

Rüyada uçan balonla gezmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada uçan balonla uçtuğunu görmek büyük paralar kazanılacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada balonların uçtuğunu görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına alamet eder.

Rüyada balonla uçtuğunu görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada uçan balonla uçmak çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments