Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan balondan düşmek

Rüyada uçan balondan düşmek

Rüyada uçan balondan düşmek keyifli olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada uçan balondan düşmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sizi sevmeyen kimselere karşı büyük bir üstünlük kazanabilirsiniz.

Rüyada uçan balondan düşmek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan balonla gezmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı uçan balon görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada uçan balon görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, ele geçen parada artış olacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada balonların uçtuğunu görmek bunalacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, kendine olan güvenini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan balon tutmak şifaya kavuşacağına, kalabalık günler geçirileceğine, kendisini geliştireceğine inanılır.

Rüyada uçan balonda uçmak ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada balon uçurtmak her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments